Over het museum

Het Honkbal en Softbal Museum in Haarlem brengt de geschiedenis van het Nederlands honkbal en softbal tot leven.

Het Nederlands Honkbal en Softbal Museum is gehuisvest in het Pim Mulierstadion in Haarlem. De museumruimte vind je onder de hoofdtribune naast de 2e tribuneopgang. Het museum is open tijdens grote evenementen in het Pim Mulierstadion. Je kunt het museum ook op afspraak bezoeken.

Het museum bestaat sinds 1983

In dat jaar is de Stichting Nederlands Honkbal en Softbal Museum opgericht. Met de komst van het museum kreeg het Nederlandse honkbal en softbal een eigen Hall of Fame. Dit is de Eregalerij. Je leest meer over de Eregalerij op deze website.

Veel van wat er zich in de afgelopen 100 jaar op de honkbal- en softbalvelden heeft voltrokken, vind je terug in het museum. Voor de honkbal- en softballiefhebber is dit museum daarom absoluut een bezoek waard.

Openingstijden

Het museum is open tijdens grote evenementen in het Pim Mulierstadion. Wil je op een ander moment het museum bezoeken? Bel ons om een afspraak te maken: 023 526 80 04. Of stuur ons online een bericht.

Sponsoring

Wil je het museum sponsoren of heb je honkbal en/of softbalspullen om te schenken aan het museum, stuur dan online een bericht.