Honkbalweek van 8 tot 15 juli 2022

Na een door COVID-19 afgelaste editie in 2020 keert de Honkbalweek Haarlem vrijdag 8 juli 2022 terug in een gewijzigde opzet. In samenspraak met de Koninklijke Nederlandse Baseball- en Softballbond (KNBSB) heeft de toernooiorganisatie besloten een aantal veranderingen door te voeren waardoor het toernooi nog beter en aantrekkelijker wordt.

De honkbalweek gaat naar 8 dagen, met drie wedstrijden per dag en de finale van het toernooi op vrijdagavond 15 juli 2022. De beslissing om de Honkbalweek te verkorten is mede tot stand gekomen door de wens van de organisatie om alle
honkballiefhebbers in Nederland van het toernooi te kunnen laten genieten. Speciaal daarom is de KNBSB bereid het competitieprogramma in Nederland in het weekend van 9 en 10 juli stil te leggen.

Om aan te sluiten bij de internationale ontwikkelingen en de koers van de World Baseball and Softball Confederation (WBSC) gaan de wedstrijden tijdens de Honkbalweek Haarlem over 7 innings. Met deze beslissing is het mogelijk om drie wedstrijden per dag te spelen en levert het toernooi meer ruimte voor momenten van beleving en vermaak passend bij de Honkbalweek Haarlem.

Lees meer op de website van de Honkbalweek Haarlem.